PR CUAET
-
Ну тому і їм поріг на скарги бо якщо то 10 людей з 30 к напише то шо їм до того ...но якщо то 30 к напише тут, ще може 30-40 к людей в Торонто то може їм шось в голову і зайде
-
Ти що ржака «Щодня»🤣🤣🤣
-
Роботодавцю цю бумажку треба показати, якщо ваш перміт вже закінчується, щоби він не придумав вас виганяти
-
1. Не треба переносити та і нема такого. Людина може мати два паспорти. Тому летите з обома 2. Це цікавить багатьох. Непонятно. Поки продовжувати можна було до 31 березня перебуваючи в Канаді. Тобто для вас мабуть ніяк, але час покаже. Та і тим що подавалися як сказано, не дуже продовжують 3. В тих де знайдете фултайм роботу по вашій спеціальності на наступний день після прильоту
-
Вот мне прислали такую бумажку,при подаче на продление WP как отправить им верк пермит?
-
Я би считалась в якій часовій реальності, бо точно не в нашій
-
Питання до знавців=) Паспорт виготовленно, замовив доставку DHL яку посольство взяло в роботу 25 березня. На сьогодні немає ніякого коду від DHL (я так розумію вони мій паспорт ще не забрали в Україні). хто замовляв данний сервіс cкільки ви взагалі чекали на код від DHL? пройшло тільки 2 тиждні, але допустим через 3-4 тиждні у мене не буде ніякої інформацію, куди краще звуртатить до DHL support чи до посольства ?