PR CUAET
-
Ось вам відповідь
-
Роботодавцю цю бумажку треба показати, якщо ваш перміт вже закінчується, щоби він не придумав вас виганяти
-
1. Не треба переносити та і нема такого. Людина може мати два паспорти. Тому летите з обома 2. Це цікавить багатьох. Непонятно. Поки продовжувати можна було до 31 березня перебуваючи в Канаді. Тобто для вас мабуть ніяк, але час покаже. Та і тим що подавалися як сказано, не дуже продовжують 3. В тих де знайдете фултайм роботу по вашій спеціальності на наступний день після прильоту
-
Ничего никуда отправлять не нужно
-
Прийшло запрошення на біометрію, PNP Inland Express Entry, AOR 13 березня
-
дайте вже нового консула в Едмонтон 😀
-
Вот мне прислали такую бумажку,при подаче на продление WP как отправить им верк пермит?
-
Краще просто тут сидіти
-
Просто 3 хв уваги ніхто не хоче приділити та написати йому
-
Привіт всім! У нас новий консул в Торонто. Можливо хтось хоче привітати і запитати,як можна наладити процес з новими паспортами?Можливо вони нас хоч так почують www.facebook.com/oleh.nikolenko.ua/videos/943479943952774
-
а цей день в якій часовій зоні?)
-
Ти ховраха бачиш - ні - а він є (с)
-
Я би считалась в якій часовій реальності, бо точно не в нашій
-
Питання до знавців=) Паспорт виготовленно, замовив доставку DHL яку посольство взяло в роботу 25 березня. На сьогодні немає ніякого коду від DHL (я так розумію вони мій паспорт ще не забрали в Україні). хто замовляв данний сервіс cкільки ви взагалі чекали на код від DHL? пройшло тільки 2 тиждні, але допустим через 3-4 тиждні у мене не буде ніякої інформацію, куди краще звуртатить до DHL support чи до посольства ?
-
youtu.be/2MJY_ptQW1o
-
Дякую.
-
В дії можна
-
Шторм ж візьмуть. Гугл вам у допомогу чи все треба дати. Кажу ж що нічого наші і не хочуть робити. Щоб все дали
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка де взяти довідку про реєстрацію місця проживання?
-
Запитуйте їх , пишуть що відповідають на імейли
12 Jan 2024, 17:45
124866/451807
15 minutes ago