PR CUAET
-
DHL тут нічо не знають і не зроблять
-
Так они мне еще ничего не платили. Вот первый раз должны были в конце апреля заплатить, но уже долг написали 😢
-
@OstapBosak як кращє оформити референс від поточного работодавця в наступному випадку: компанію А, де я працювала, купила компанія В. Я отримала нову посаду в компанії В, NOC залишися той самий, менеджер змінився. В референсі буде використаний фірмовий бланк компаніі В в будь-якому випадку, так як бланк компанії А більше використовувати неможнна Який підхід до референсу порекомендуєте: 1) Брати два різні референси від двох різних менеджерів не дивлячись на те, що бланк буде той самий. 2) Взяти один референс, де написати "працювала в компанії А на такій-то посаді в такий-то проміжок часу, і перерахувати обов'язки, години і зп", а потім нижче в цьому ж референсі написати, що "... компанія В купила компанію А і тепер посада така-то, вказати дати і т.д." Тут я переживаю, що менеджер компанії В не знає, що я робила в компанії А. Чи варто брати два референса від одного й того самого работодавця, але від різних менеджерів? Чи просто попросити, щоб менеджер компанії В підписав референс на обидві посади?
-
Да, там написано, что мне на счет отправят 210$ в конце апреля. Но я не понимаю почему тут они просят меня оплатить
-
Ви про образні висловлювання чули ? Плюс якщо судити по логіці то тут мають бути як раз ті люди яким потрібні слоти в консульство судячи по тому (якщо зір мені вже взагалі не зраджує) що група називається "СЛОТИ В КОНСУЛЬСТВО" 🤷
-
8-го березня оплатив, 28-го березня прийшов email с трекінг номером
-
і просити підписати менеджера компанії В? Правильно? Чи попросити підписати менеджера обох моїх менеджерів, яка в курсі, що я роблю на обох посадах
-
Я думаю то від конкретного консульства залежить. В мене рівно 21 день було в Едмонтоні. Думаю зараз вже довше з цею панікою
-
Так я знаю, навіть рідна дитина неповнолітня не підходе. Я про те що тут мало хто спирається на наявність родичів, звичайно є такі, але більшість кейсів йдуть по іншим обставинам.