PR CUAET
-
Доброго дня! Чи можна онучку 18 років подати разом з бабусею і дідусем, як сім'я.
-
ви повинні задекларувати ці кошти, і тільки після повністю усіх калькуляцій, зважаючи на вашу персональну ситуацію буде видно чи вам треба буде доплачувати податки
-
General test
-
В ютубі є
-
Для початку заповніть форму RC151, пошукайте провінційні програми по підтримці українців, багато провінцій мають такі
-
З житлом дуже проблемно (шукаємо в Сент-Джонсі, розглядаємо і прилеглі містечка). Ми недавно приїхали, були лише на 2 переглядах і на кожному, крім нас було ще по 8-10 сімей. На квартири в кондо черги 6-12 місяців. З варіантів лише бейсменти і будинки. Пишеш по 20-м оголошенням- відповідають 2-3, щоб тільки змогти подивитись((( дуже сумно.
-
И не только такое
-
По гуманітарній програмі
-
як тільки ви приїжджаєте в Kанаду в перший рік треба подати форму RC151 для отримання кліматичничних та GST/HST. Усі наступні роки калькуляція буде відбуватися від того, що зазначено у ваших податкових деклараціях. Виплати відбуваються раз в квартал, наступна виплата буде у липні.
-
Друзі підкажіть який тест здають на PR
-
Доброго дня, а якщо приймав ?
-
Мені відмовили у Торонто зробити дорослий паспорт, бо слот був дитячий. Сказали: технічно не можливо. Десь місяць тому
-
так сталося, тому, що ви працювали на 2-х роботах одночасно, і на своїй 2-й роботі ви не подали до роботодавця нульову форму TD1 федеральну і провінційну. На жаль тепер вам треба оплатити податки і нічого з цим зробити не можна, хіба якщо на парт тайм роботі ви були самозайняті.
-
Хм, я колись дивилася саме індусів, ну там д нічого такого нема, анкета як анкета. Більш менш схожа як на візу.
-
Спасибки
-
Ну це зрозуміло. Я б не питала, якщо не шукала б до того) але не бачу толкового крім індусів, або старі відео. Чи можете поділитись посиланням?
-
Второй. За 280. General test
-
розказуєте все по правді. проходили службу - чітко заповнюєте форму 5546.