PR CUAET
-
Ви узагальнюєте. Якщо Вам попадалися люди з Індії та Китаю, які не підтримують Україну та українців, то це не означає що ціла нація нас ненавидить. В мене досвід спілкування з індусами та китайцями навпаки позитивний, запитували за рідних, висловлювали співчуття, запитували чим можуть допомогти і щоб зверталися у разі потреби. А от від одного канадця чула дуже неприємні речі про українців, так що тепер говорити що канадці нас також ненавидять. Так навіщо дивитися на інші нації? Зайдіть в Лавру, там розкажуть чому у нас війна і хто винуватий. А ті українці, що продалися за рублі і здають позиції наших хлопців? Якщо людина 💩 по життю, то судити по ній всю націю якось неправильно
-
А в мене з телефону показує General
-
General назва
-
Мені так само показує
-
@Lena_milusha тут AOS
-
Гортайте глибоко вниз
-
Мене переводить на інший чат.
-
Я не бачу. Дайте лінку пліз. Бачу є 500 дол. називпється, що скинули вище. То вона?
-
Доброго дня. Чи є тут ті хто вже на федеральному етапі? Хочу знайти людину приблизно з такими строками подачі як і я.
-
Я не бачу. Дайте лінку пліз. Бачу є 500 дол. називпється, що скинули вище. То вона?
-
Чи не пiдкаже хтось вимоги до самого роботодавця якi, крiм того що вiн повинен бути зареэстрованим у Альбертi Я пропрацювала 6 мiсяцiв у готелi, тепер приходить нова управляюча компанiя, але вона тiльки зареэстрована Дякую Чула що роботодавець повинен бути зареэстрованим рiк
-
t.me/prcuaet/149
-
-
Якi вимоги до роботодавця, крiм того що повинен бути зареэстрованим у Альбертi На роботi одна управляюча компанiя змiнюэ попередню I вона тiльки створена зареэстрована Я вiдпрацювала на попереднiй 6 мiсяцiв, тепер треба подписувати контракт з новою Та чи пiдходить вона Дякую за вiдповiдi
-
Добрий день в Canada Experience Class рахують іноземний робочий стаж за останні 10 чи 5 років?