PR CUAET
-
це означає, що скоріш за все ви переїхали в іншу провінцію, або податкова отримала нові дані, які не збігаються з даними з форми RC151, якщо така була подана. Якщо ви дійсно не отримували таких виплат навіть чеком, то слід звернутися в CRA, найкраще до них телефонувати вранці.
-
Я вже переживаю наперед, але все ж таки. Якщо заявку повертають, а номінація закінчилась, це все, кінець? Чи були випадки продовження і можливість податися заново?
-
Ні, середній курс за 2023 рік 0,03667 грн
-
Там наче її продовжити можна, шось 100$ коштує Не пам’ятаю де, але десь бачила таку інфу Наче коли на AOS на номінацію тільки подавалась
-
Ось цього не знаю, треба читати сідати на офіц сайті
-
Це навіть тоді коли вона закінчилась? Я думала продовжити можна до дати expiration
-
Всім привіт! Я вчитель англійської мови зі стажем 15 років. Набираю групу дітей від 6 років для вивчення англійської мови. Дітки 6-7 років - починатимемо з алфавіту, будемо вчитися читати, розмовляти, співати. Дітки 8 років і старші - акцент на читанні, говорінні та часових формах. Також можливі індивідуальні заняття. Якщо зацікавлені, звертайтеся, будь ласка, у приват або за номером телефону: 3682997905.