PR CUAET
-
І які конкретно професії підходять під цей стрім. Ким працюють люди home child care provider
-
18:00 Торонто пусто
-
Це до 16 років
-
Всі пишуть завчасно money order з пошти чи банку (як чек) на правильну назву посольства
-
мани ордер
-
скажіть будь ласка, цей консульський збір за оформлення нового паспорту треба оплатити на місці чи завчасно ? Хто вже оформляв паспорт, як це робити правильно.
-
Я так розумію це для того щоб з України в посольство прийшов паспорт, а ви з посольства забираєте
-
Привіт усім! Я теж сьогодні отримала довгоочікуваний лист 🥳🥳 Ось мій таймлайн: 05.07 - подалась на AOS 15.08 - номінація 30.08 - подача на федеральний рівень 30.12 - AOR 10.01 - пройшла біометрію 11.01. - бекграунд done 18.01 - зарахування медицини 23.01 - Final decision 08.02 - Portal 1 27.02 - Portal 2 08.04 - Ecorp
-
вітаю, а туди cash можна покласти?
-
на пошті
-
Підкажіть як оплочувати через money order?
-
почистьте куки або використовуйте режим інкогніто.. теж таке бувало
-
Спробуйте моно банк , можна онлайн зробити картку, навіть на канадський номер телефону
-
А який номер телефона?
-
швидко в вас бекграунд)
-
Ви звонили чи писала їм щось додатково ?))
-
Скажіть, хто їздив в Штати подавати доки на загран? Як ви сплатили збір?
-
Я нещодавно заходила через режим інкогніто, в мене потім дія глюканула, запросила підтвердження особи через банк (я заходила через дію підпис).
-
Сплачений консульський збір у розмірі 172 кан дол. (Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Consulate General of Ukraine, або за допомогою канадської Debit Card безпосередньо у консульстві). edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Хтось знає як продлити msp?
12 Jan 2024, 17:45
125096/429193
2 minutes ago