PR CUAET
-
Якщо ви в черзі - то слоти теж будете бачити Черга не впливає на це Питання у тому чи бувають слоти і коли саме ви їх перевіряєте на наявність
-
Привіт! Якщо одному члену сімʼї подовжили (дали новий) відкритий ВП, то по якій процедурі отримати новий подовжений ВП іншим членам родини? Чи можна це робити відразу чи чекати ближче до закінчення строку існуючого ВП? Ще є в запасі 1 рік.
-
я й не сумнівалася 😢 перевіряла з 8:45 весь день.
-
Я також обновила, а у відповідь стабільність....пусто
-
Нас снова наеДали
-
Кто по старой привычке у пятой вечора обновил страничку и получил нифига
-
Скажіть, будь ласка, де можна подивитися? Бо мене злоті цікавлять
-
З 7 марта, майже 5 тижнів. Монреаль
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html
-
На сайті посольства
-
Привіт. Чи є десь покрокова інструкція щодо підготовки документів для оформлення паспорту дитині?
-
Ну от в мене і питання, який нок в мене
-
Анастасія, тікайте! Вас зараз закидають питаннями про слоти 😱
-
Анастасіє, добрий день. Коли зʼявляться слоти? Сьогодні не було ні вранці ні ввечері. Дякую
-
Спасибо что ответили. Требуют идентификационный код. А его нет .
-
Доброго дня. Найпростіший варіант - через онлайн банк "Монобанк", достатньо підтвердити особу одним з наявних паспортів(внутрішній або закордонний). Детальна інструкція як зареєструватись в Дії є на сайті МЗС: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
А чи не могли б ви поділитися своїм NOC please!
-
Доброго дня. Так, вибачте, сьогодні дійсно не було слотів, оскільки приймалось рішення на який період будуть відкриватись записи. Цього тижня точно він буде відкритий, але коли - зможу вас повідомити тут, коли сама буду точно знати
-
Краще уточнити в ГКУ, куди плануєте подаватись
-
я сьогодні була у живій черзі, відправили ловити слоти...
12 Jan 2024, 17:45
Post 125139 of 389812
3 minutes ago