PR CUAET
-
Потрібні контакти ліцензованого перекладача з розумними цінами для документів на PR. Буду вдячна за рекомендацію
-
Але для чого на одну особу виділяють аж 40 хвилин ,виділяли би 15 хвилин ,то відповідно би більше людей могло податися .А взагалі то повинні би зробити хоча би один день живу чергу ,щоб було більше можливостей у людей.
-
Так я помилилася ,якось дивно вони розміщенні
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html Ось посилання, але сама це не робила, тож з власного досвіду не можу підказати нічого
-
Ні , якщо сорти були 11:00 ,11:40 12:20
-
Та є. Але, може, дома буде швидше, то ж цікавлюся.
-
Якщо я не помиляюсь вам треба було ще вводити якісь данні типу ел.пошта , телефон ,прізвище Я не впевнена але таке десь читала Тут теж мені не відповіли що робити після того як натиснув час …хотілось би підготуватись , адже буде декілька секунд
-
В п'ятницю минулу жіночка просиділа у консула більше ніж годину, щоправда зайшли туди спочатку з дитиною і чоловіком, потім її чоловік і син вийшли десь через 30 хвилин і вона сиділа більше ніж 40 хвилин там сама - хз чого так довго, мабуть якихось копій не вистачало. Доречі, робіть копіі документів, коли йдете на прийом до консула - це значно скоротить час вашого візиту
-
Добрий вечір. Хто скільки очікував на PR card? Ми вже 60 днів чекаємо(((
-
Дякую!
-
Залишається питання: нахіба та черга, якщо слоти потрібно ловити
-
Ні, дані не потрібно вводити, вони вже є при авторизації. Там тільки підтверджуєте дату і час, дуже швидко