PR CUAET
-
Дякую!
-
Залишається питання: нахіба та черга, якщо слоти потрібно ловити
-
Ні, дані не потрібно вводити, вони вже є при авторизації. Там тільки підтверджуєте дату і час, дуже швидко
-
Нарешті наша черга 🎊🎊🎊🎊 Дякую вам ,ця Группа дуже допомогла ❤️ OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream Д Реєстрація в порталі—1 june Invitation to apply - 20 june Applied (docs submitted) - 25 june DIP - 27 june Approved - 17 October Федеральний етап : AR-26 October AOR-31 January+ADR(для чоловіка форма 5669,1 місяць пропустив ) Bio-5 February pal+medical -23 February Medical update tracker -4 March Medical updated GS key- 12 March Final decision -14 March Sydney,Ottawa Portal 1-22 March Portal 2-2 April Ecorp-5 April Etobicoke
-
@Igor_Isaev_Translator
-
Скажіть,будь ласка, а якщо аплікація повернута, і подаватися знову -треба платити заново за подачу на pr?
-
Оооо то ви мене прям заспокоїли , я думала Боже коли ж це все ще там друкувати за ті секунди 🤪
-
11 міс найманий , плюс вже 4 селф імплойд. Ви абсолютно впевнені , що в мене не буде нок?
-
Доброго всім вечора.Порадьте іміграційного консультанта по Саскачевану.Мова не має значення.
-
Чому в мене зникає з реєстрації канадський номер телефона і кожен раз при оновленні сторінки я мушу його знову вносити
-
А дитячі слоти бувають? 🙈
-
Дякуємо, а то ЕЕ тут думає гадає де ті форми так вимагає
-
Привіт всім, Підкажіть будь ласка хтось знає де можна переглянути інформацію ( номер паспорту) який надаєш при регістрації на тест? В четверг забукала тест а тепер нервую що могла невірно вказати номер паспорту😵💫🤦🏼♀️