PR CUAET
-
Cra or IRCC?
-
Подскажите пожалуйста в форме NSNP 200, надо указать почему именно меня (человека без pr) хочет нанять на работу а не того кто с pr или гражданина Канады что вы указали? Или что указал ваш работодатель? Мне надо что то написать, но идей нету
-
Как проверить?
-
Сама довидка генерируется онлайн сразу. Вопрос в её дальнейшем заверении.
-
підскажіть будь ласка як зайти до самого кабінету CRA. вперше хочу туда зайти і неможу так как невідкриваеться сторінка. Декларацію вже подав та отримав листа, де пишется шо можу вже заходити , але не як не можу(
-
Там среднее время только указывается 102 дня
-
Скажіть будь ласка, якщо проживаєш у Вінніпезі чи прийме мене консульство в Едмонтоні чи це потрібно в інші консульства звертатися? Може хтось володіє цією інформацію, дякую)
-
Треба перекласти і засвідчити нотаріально тоді
-
Хочу з Торонто в Оттаву їхати якщо піймаю слот
-
Сама шукала інформацію то кажуть що приймуть
-
Кажуть що приймуть в любому консульстві просто ви використовуєте слот інших людей які проживають на території , а так приймуть.
-
сейчас молдова молодец. 13 дней. просто приезжаешь и подаешься, указываешь адрес местный, а статус foreign national в сша тоже отлично. 2 недели. схема та же. прилетаешь, подаешься, указав местный адрес
-
Якщо зловите слот, то прийме Десь вище писала дівчина, яка працює в консульстві
-
Робили в 3 місяці, головна умова є відкриті очі та закритий рот. Повністю закритого в нас не вийшло, трохи приоткритий, головне без посмішки потім сказали та вклеїли.
-
Ви знайдіть все таки імміграційного консультанта і порадьтеся ! Бо може це ваш шанс , як на мене ! Я працюю також в дитячому садочку , тому розумію що це не просто , але вам треба порадитися !
-
Мені сьогодні сказали, що пакистанці онлайн подаються на паспорт. А наші ще до того не додумалися(
-
ДП «Документ» єдине спасіння. Мрія, щоб відкрили в Канаді, а то довелося в Європу їхати на паспорти подаватись
-
Тоді ДП Документ перестане заробляти ....
-
Доброго вечора. Читаю хронологію і не розумію, де перевіряти номінацію? Подалась по AOS 1 січня. На сторінці самої аплікації нічого не змінюється. Я чекаю, що інформація про номінацію прийде на пошту. То вірно? Чи де його дивитись?
-
Привіт всім, можливо хтось влаштувався на роботу в бібліотеку (або знає когось хто працює там) і зможе розповісти про особливості працевлаштування. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
125378/471773
about a minute ago