PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, якщо проживаєш у Вінніпезі чи прийме мене консульство в Едмонтоні чи це потрібно в інші консульства звертатися? Може хтось володіє цією інформацію, дякую)
-
Хочу з Торонто в Оттаву їхати якщо піймаю слот
-
Сама шукала інформацію то кажуть що приймуть
-
Кажуть що приймуть в любому консульстві просто ви використовуєте слот інших людей які проживають на території , а так приймуть.
-
ДП «Документ» єдине спасіння. Мрія, щоб відкрили в Канаді, а то довелося в Європу їхати на паспорти подаватись
-
Тоді ДП Документ перестане заробляти ....
-
Доброго вечора. Читаю хронологію і не розумію, де перевіряти номінацію? Подалась по AOS 1 січня. На сторінці самої аплікації нічого не змінюється. Я чекаю, що інформація про номінацію прийде на пошту. То вірно? Чи де його дивитись?
-
Привіт всім, можливо хтось влаштувався на роботу в бібліотеку (або знає когось хто працює там) і зможе розповісти про особливості працевлаштування. Дякую
-
Здравствуйте читаю ваши сообщения и думал может найду подобный случай чтобы не спрашивать на нашел. Как быть если я не могу раскрывать данные своей службы так как участвова в боевых не на территории Украины( это была строчка). Как быть в таком случае.? Подаюсь по гуманитарной.
-
Підкажіть будь ласка , скільки ждали хто із Польщі довідку ? 13 березня я бачила , що вони отримали мій лист в Польщі и досі мені не прийшла довідка ((