PR CUAET
-
Вона вказана в аккаунті та на листі від сра
-
Зареєструвалась. В мене повинна була бути взагалі 0 декларація, але чомусь зарплату чоловіка з Польщі приписали мені
-
перевірте дані в копії своєї декларації, або зареєструйтесь в CRA кабінеті і перевірте там
-
Ваши звонки отображаются в трекере?
-
Нардеп Олексій Гончаренко
-
С 18 марта в трекере тоже тишина. Обновилась дата когда позвонил и всё. Сдал биометрию 13 февраля, звонил 2 раза. Второй раз только что звонил, сказали всё ок, биометрия сдана, ждите. Странно это всё, людям, я смотрю, в основном приходят обновления быстрее, в среднем месяц. Я лично уже почти 2 месяца жду :(
-
Ну это понятно,какие могут быть выплаты если не подал декларацию . Я уже разобрался в этом вопросе ,на основании декларации за прошлый год ,будут все выплаты в 2024 году . Даже в кабинете указано что следующая CarbonTax ,April 15th Анкету RC151 не заполнял .
-
Сайти з яких брати курс обміну валюти, беріть average for 2023: www.bankofcanada.ca/rates/exchange/annual-average-exchange-rates/ www.exchange-rates.org/exchange-rate-history/usd-cad
-
А та різниця суми повернеться? Бо до зарахування польської зарплати сума на повернення була на тисячу більше
-
То це треба все таки виправити? А треба тоді цю суму вписати чоловіку в акаунт?
-
зазвичай це 2 робочі тижні
-
змініть через CRA акаунт, через кнопку "Change my return", або зверніться до бухгалтера, який подавав декларацію, і хай він виправить.
-
Вітаю підкажіть будь ласка дитина народилася в Канаді має канадський паспорт чи може вона зі мною вилітати до України як що я маю український й паспорт а вона канадійський ?