PR CUAET
-
А та різниця суми повернеться? Бо до зарахування польської зарплати сума на повернення була на тисячу більше
-
То це треба все таки виправити? А треба тоді цю суму вписати чоловіку в акаунт?
-
зазвичай це 2 робочі тижні
-
змініть через CRA акаунт, через кнопку "Change my return", або зверніться до бухгалтера, який подавав декларацію, і хай він виправить.
-
Вітаю підкажіть будь ласка дитина народилася в Канаді має канадський паспорт чи може вона зі мною вилітати до України як що я маю український й паспорт а вона канадійський ?
-
После звонка обычно update на следующий день, не сразу. Но у меня после звонка не было никаких updates🤷🏻♀️
-
У нього вона взагалі ніде не прописана, ні в аккаунті, ні в листі від них Лише вся інформація з т4 у нього всюди рахується. А в мене замість 0 декларації пише суму зарплати мого чоловіка за один місяць з Польщі Але так як там мала сума мені не треба нічого доплачувати, в рішенні в мене нуль стоїть
-
-
По логіці ви б мали вказати суму по ФОП і суму по ЗП яку ви дійсно отримали. Зазвичай сума ФОП береться з декларації і не підлягає подвійному оподаткуванню. По зарплаті, як доказ, ми беремо довідку від роботодавця за рік, де вказано скільки вам виплатили зарплати і вирахували податку.
-
у вас все ок- дали новий перміт до 2027 року. оригінал за кілька днів прийде по пошті
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html