PR CUAET
-
У нього вона взагалі ніде не прописана, ні в аккаунті, ні в листі від них Лише вся інформація з т4 у нього всюди рахується. А в мене замість 0 декларації пише суму зарплати мого чоловіка за один місяць з Польщі Але так як там мала сума мені не треба нічого доплачувати, в рішенні в мене нуль стоїть
-
-
По логіці ви б мали вказати суму по ФОП і суму по ЗП яку ви дійсно отримали. Зазвичай сума ФОП береться з декларації і не підлягає подвійному оподаткуванню. По зарплаті, як доказ, ми беремо довідку від роботодавця за рік, де вказано скільки вам виплатили зарплати і вирахували податку.
-
у вас все ок- дали новий перміт до 2027 року. оригінал за кілька днів прийде по пошті
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/digital-services-individuals/account-individuals.html
-
5 апреля пришел correspondence letter где было сказано что то про биометрию, сегодня пришло письмо в кабинет проверил, а там новых писем нет, но есть в статусе final decision has been made, и вот такая графа появилась, я правильно понял что это все хорошо? Вообще я подавал не на продление, а на снятие ограничений Походу продлили пермит до 2027
-
Мені хлопець один допоміг, у нього те саме, він вже розібрався як шо робити, там треба тимчасовий номер отримувати, перед тим як надіслати їм
-
Напишіть мені в особисті
-
нажаль ніякого листа подібного не приходило. Лише автоматичне підтвердження, що заявка submitted
-
1. Ви вказуєте дату виїзду лише, якщо не плануєте повертатися в Канаду. Тоді вам потрібно відправити в CRA форму NR73. Тоді ви не можете вказувати, що ви перебували в провінції Онтаріо на 31 грудня, ви маєте вказати non resident. І тоді у вас з'явиться можливість обрати країну. Будьте готові до того, що вам потрібно буде платити податки по non resident ставці. 2. Якщо ви повернетесь, то тоді просто вкажіть провінцію перебування Онтаріо, і не вказуйте ніяких змін провінцій.
-
Коли подавались і wp був на 3 роки до цього?)
-
Когда подавали заявку?
-
те саме