PR CUAET
-
Мені хлопець один допоміг, у нього те саме, він вже розібрався як шо робити, там треба тимчасовий номер отримувати, перед тим як надіслати їм
-
Напишіть мені в особисті
-
нажаль ніякого листа подібного не приходило. Лише автоматичне підтвердження, що заявка submitted
-
1. Ви вказуєте дату виїзду лише, якщо не плануєте повертатися в Канаду. Тоді вам потрібно відправити в CRA форму NR73. Тоді ви не можете вказувати, що ви перебували в провінції Онтаріо на 31 грудня, ви маєте вказати non resident. І тоді у вас з'явиться можливість обрати країну. Будьте готові до того, що вам потрібно буде платити податки по non resident ставці. 2. Якщо ви повернетесь, то тоді просто вкажіть провінцію перебування Онтаріо, і не вказуйте ніяких змін провінцій.
-
Коли подавались і wp був на 3 роки до цього?)
-
Когда подавали заявку?
-
те саме
-
Доброго дня, будь ласка допоможіть з відповіддю, є питання для імміграційного консультанта @OstapBosak ,якщо по причині хвороби не працювала неділю і paystub вийшов меньше ніж 60 годин за дві неділі.Як потім це в майбутньому показати офіцеру при подачі на ПР?Дякую
-
Були сьогодні в консульстві в Оттаві. Декілька порад та відповіді на популярні питання. 1. Копії документів вони роблять, але що б було швидше, то краще зробіть їх самостійно 2. Слот у мене був на моє імʼя, але робили паспорт чоловіку. Заяву про передачу слоту не писала. Нічого не питали за це. Можливо через те, що прізвище однакове. 3. Ми прилетіли з Саскатуну, нас прийняли без питань. Тільки були в шоці, що ми так із далеку приїхали. 4. Якщо люди живуть далеко, то вони можуть вислати готовий паспорт. Ми ходили купували конверт на пошті і проплатили доставку, що б нам потім вислали паспорт. 5. Без слоту не приймають. Тільки можна без запису прийти забрати паспорт. 6. Мані ордер прийняли на імʼя Embassy of Ukraine in Canada
-
Вы в заявлении на продлении просили про снятие ограничений?
-
Друзі, дана компанія уже більше 10 років збирає списане пожежне обладнання по всій Канаді та відправляє своїми силами (літаками та кораблями) в Україну. Хто з Єдмонтону і бажає провести гарно час в субботу в аквапарку і цим самим допомогти українським пожежникам? Ставте ❤️
-
Зрозуміла, дякую! Я просто розумію, тут на кого попадеш, хтось дасть AOR, а хтось може через це повернути заяку
-
Тоесть вы приехали в 2023 ?