PR CUAET
-
Визначення податкового резиденства в Канаді має дуже і дуже багато різних факторів. Для цього в CRA працює окремий відділ, ніколи не потрібно думати, що ви знаєте, що ви резидент чи не резидент. Подавайте форми NR73 коли виїжджаєте, та NR74 коли в'їжджаєте в Канаду.
-
Ви щось не зрозуміли або не дочитали. Я саме про це писала для інших. До чого тут я,мій чоловік і взагалі де ви чули що я писала що я подала заяву?🤣Мені про це все не потрібно розповідати. Я знаю про цю програму мабуть більше ніж ви.Так що все вище написане не мені адресовано
-
Доброго дня, хто би міг допомогти розібратись з податковою декларацією ? буду дуже вдячний
-
Також
-
В Німеччині слотів повно кожен день. Відкривають на нову дату за 6 днів. Післязавтра подаємось на паспорти в Німеччині.
-
В листі на біометрію все буде, і де вибрати заклад, і доступні локації. Зайдете на потрібну вам адресу і онлайн зареєструєтесь. Там все дуже просто і швидко.
-
Можна клеймити бали за різні НОКи при доведення досвіду роботи. Не обовʼязково мати 1 Нок, як в Канаді так і поза Канадою . Головне щоб все було в межах TEER 0-3
-
Допустимо ви приїхати в 2023 році, і подали декларацію за 2023 рік в 2024 році, то щоб отримати виплати за 2023 рік, вам треба подати RC151. Щоб отримувати виплати за 2024 рік достатньо декларації, яку ви подали.