PR CUAET
-
Немає нічого
-
Добрий день, скажіть будь ласка, чи можливо вернути кошти за мед огляд в провінції Квебек? Якщо так то як це зробити? Дякую!
-
Я ще хвилююсь, що якщо подам не вірну суму( то буду мати штрафи
-
ви можете подати декларацію з правильними даними, а потім коли буде запит на документи мати їх заздалегідь підготованими. Так у вас буде більше часу на їх підготовку.
-
у формі RC151 ви маєте подати свої доходи до приїзду в Канаду, ви можете подати цю форму хоч сьогодні
-
Дякую
-
Доброго дня У мене маленький апдейт. Дуже маленький. 19го березня я додала до анкети, яку сабміт 14го лютого ( запит на біо 15го січня), поліс рекорд Сьогодні на імейл прийшов лист що мій документ був доданий до анкети. Агент Aya#5874
-
Подтверждаю Подавались на себя с мужем и маму отдельно. Мы прилетели в 22 еще. Маме продлили на 3 года (до 27) и ответ ей пришел через 2 недели Наши еще рассматривают 😅
-
Підкажіть 12березня в юмса подали декларацію, в кабінет зайти і створити неможливо пише постійно error - ERR.045, недійсні данні , що робити , звороту не отримали
-
Дякую!
-
Я свои доходы подавал при заполнении декларации. И мне пришли GST /hst и за климат за 2023 год в возврат сумарно Даже было сказано в программе и напечатано что Climat Action будет включено в возврат по этой декларации В чем я не прав?
-
Я ж написала 😳
-
Та, я сама пробувала їх номера скріншотити 😁 але не можу знайти усіх
-
коли ви подали анкету і отримали запит на біометрію?
-
ночі чи ранку?
-
Такого ми ще наче не бачили в групі. Їх стає більше? 🫣 Але справа рухається і це добре!
-
До речі кому цікаво отрмав PR карту за 10 днів після Ecopr
-
Можливо, хтось записує номера агентів 😎
-
Я розумію, що це дрібниця. Але радію навіть цьому 😂🤩🤩🤩
-
Нарешті і я отримав PR ! 🥳 Програма : SINP - Skilled worker with existing work permet. Ось моя хронологія: 28.08.23 - Подача на номінацію. 31.08.23 - Отримав номінацію. 20.09.23 - Отримав справку про несудимість з Польши. 02.10.23 - Подача заявки на PR. 18.01.24 - AOR 23.01.24 - Medical exam зараховано. 23.02.24 - запрос на оновлену форму IMM5669 і резюме. 01.03.24 - документи відправлені. 06.03.24 - Final Decision і Portal 1. 14.03.24 - Portal 2 09.04.24 - eCopr. Чекаю на картку.
12 Jan 2024, 17:45
Post 125676 of 403124
less than a minute ago