PR CUAET
-
Доброго дня, Кризова ситуація, може хто підкаже як врятувати . Не могли здати мед екзем для дітей, через те що хворіли (сезонні болячки щ температурами і т.д.) А коли пішла робити епойтмент - чекати 2 тижня 😭😭😭😭 Дедлайн по медкомісії &12 квітня. Епойтмент у нас на 15 квітня . Як можна врятувати ситуацію, це дуже критично? Якщо я відправлю по кризис форм наше підтвердження на апойтмент та пояснення, що діти хворіли і ми не могли здати цю комісію?
-
Доброго дня, Кризова ситуація, може хто підкаже як врятувати . Не могли здати мед екзем для дітей, через те що хворіли (сезонні болячки щ температурами і т.д.) А коли пішла робити епойтмент - чекати 2 тижня 😭😭😭😭 Дедлайн по медкомісії &12 квітня. Епойтмент у нас на 15 квітня . Як можна врятувати ситуацію, це дуже критично? Якщо я відправлю по кризис форм наше підтвердження на апойтмент та пояснення, що діти хворіли і ми не могли здати цю комісію?
-
-
Альберта. Ми на федеральному етапі. Програма Rural Renewal
-
Все що за межами Канади в тому числі і США не рахується ...
-
Ви обдзвонили всіх лікарів і запитали за вільні дати? В Ванкувері є лікар який робить в той самий день або наступний мед екзамен. Але можливо ви можете якийсь пояснювальний лист написати і здати пізніше. Ви також можете звернутись до консультанта щоб скласти правильно цей лист.
-
@ahadepsm підкажіть, будь-ласка, чи завіряли Ви переклади документів у нотаріуса для провінційної програми? Я знаю, що для ЕЕ підходять і просто переклади від бюро перекладів, а що щодо Альберти? Наче чула, що їм наче вистачає перекладу бюро і їм нотаріальне посвідчення не треба....наче то тільки в Онтаріо є суворі вимоги до перекладів
-
ми з 29го листопада
-
Мені зарахували, а дітям ні. Ми в Альберті, містечко маленьке. До наступного населеного пункту -400км.