PR CUAET
-
В когось просили ще раз надіслати свіжу довідку про не судимість з України? Наприклад ви зробили одну перед подачею і за пів року наприклад як справа пішла далі чи таке було?
-
Номінацію отримував через цього роботодавця
-
Оптимистично((((
-
А в них на вебсайтах нема номеру телефона?
-
Так сколько времени прошло с момента, как подал апостиль в WES Canada на евалюацию ваш диплом?
-
Це дуже добре. А як ви подавали? Я відіслав лист 17 березня і поки що нічого не отримував від них.
-
В когось просили ще раз надіслати свіжу довідку про не судимість з України? Наприклад ви зробили одну перед подачею і за пів року наприклад як справа пішла далі чи таке було?
-
По какой программе подавать собрались?
-
"сертифікований" - це зроблений професійним перекладачем, правильно? Типу, що це не я сама перекладала
-
Ну як сказати 🙂😂
-
Сертифікований переклад, нотаріально нічого не завіряв
-
Осьо По телефону IRCC мені сказали що зараз час очікування може бути 12 місяців і більше 😅
-
Скріни з дії додавали ? Яке рішення прийняли по ваші аплікації як що воно вже прийнято ?
-
На сайте cra, где то видел расшифровки всех ошибок. Поищите и обязательно найдете
-
Ми можемо допомогти з перекладом Української довідки, вартість 800 грн, це вже з посвідченням для подання на PR
-
Есть, но по нему не отвечают
-
тобто довідку то дали, але офіцер вирішив, що її дата має бути інша і навіть не запросив нову
-
27 березня вони відправили у WES.
-
Ні) з Канади подавався
-
по строкам таке враження, що подавались outside Canada, а не inside...жах, звісно
12 Jan 2024, 17:45
125796/435869
8 minutes ago