PR CUAET
-
Зайдите в настройки своих данных в cra и посмотрите по банковскому счету все написано у вас
-
Ещё письмо наверное подождите пару недель с заключением
-
Вот например в октябре у меня был чек, а вот уже январь на банковский счет
-
Да, я уже посмотрела. А если добавила банковские данные, а они все равно чеком выписывают. Что делать?
-
Вот здесь есть statement of account, нажимаете и вам покажет сколько какого месяца насчитано и куда зачисляют
-
Доречі. Моя консультантка сказала нам що довідки мають бути не більшим терміном ніж 6міс. Тобто якщо рік тому я дістала довідки зі всіх країн, мені доведеться зробити це ще раз.
-
Давно, за то что на счет нам пришло письмо отказ типо нужно подать декларацию, а потом подключить этот депозит. Вот подали декларацию в начале марта. Числа 26 добавила на сайте свои данные, но смотрю что все равно выписывают чеком. Может там еще что-то нужно?
-
Я подавала заявку в январе этого года и мне через две недели одобрение пришло.
-
На Canada Work benefits можна було подаватися тільки в 2023 році, вже пізно? Я тільки зараз побачила що ми підходимо для цих бенефітів.
-
Тобто якраз більше ніж рік…
-
А ясно. Вже додивилась. Ну це взагалі..
-
Я ни разу не могла им дозвониться но на e-mail они отвечают
-
там не в тому річь. Офіцер вирішив, що людина була в россії вплоть до приїзду у Канаду, а довідка із россії була датою раніше. Він не побачив, що людина виїхала із россії раніше і ще жила у Киргизстані.
-
Странно. 🤔 Вроде как ничего больше не нужно. А когда вы только подавали на выплаты, вы заполняли документы где нужно было указывать свои и мужа доходы за предыдущие года?
-
А ми 9 грудня і тишина
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html
-
Доброго дня. Хто може спопростувати або підтвердити інформацію? Мій босс сьогодні взнавав інформацію що для продовження чи виготовлення нового ,як правильніше (звичайного WP) нам( емігранти які вже мали WP) не потрібно LMIA ,а просто податися на новий . Я читав на сайті що треба LMIA Дякую
-
Там ми по спрощеній подачі не проходимо. Хіба вам візу схвалили після 4 лютого
-
На сайті досі інформація, що українці можуть податися на опен ворк перміт зсередини Канади
-
Так я не бачу що там потрібно LMIA, або я сліпий )))
12 Jan 2024, 17:45
125820/441535
3 minutes ago