Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 936.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Sonia
    wrote on last edited by
    Канадська влада оголосила про введення нових заходів у сфері імміграції, спрямованих на підтримку ізраїльтян та палестинців, які прибули до Канади після 7 жовтня. Ці заходи передбачають надання тимчасових віз та спрощення процедур для осіб, які опинилися в складній ситуації через триваючий конфлікт в секторі Гази. Міністр імміграції, біженців та громадянства Канади Марк Міллер заявив, що ізраїльтяни та палестинці, які наразі перебувають в Канаді, матимуть право на отримання студентських віз або відкритих робочих віз. Це стосується лише тих, хто прибув із Ізраїлю чи палестинських територій після 7 жовтня. "Ізраїльтяни та палестинці, які вже знаходяться в Канаді, матимуть право на отримання студентських або відкритих робочих віз, якщо вони відчувають себе небезпечно при поверненні додому в наш час", - сказав Міллер. Ці заходи були оголошені на прес-конференції в Оттаві, де було надано оновлення для канадців, "постраждалих від конфлікту в Ізраїлі, на Західному березі та в секторі Гази".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sonia
    wrote on last edited by
    Як я зрозуміла то Ізраїльтянам будуть продовжувати тут ворк перміти зараз покажу де це вичитала.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь , бо я просто сфоткала ці фото і дуже хвилювалась , чи такий формат буде ок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t345817575T Offline
    t345817575T Offline
    Helen Hvostik
    wrote on last edited by
    Десь я краєм вуха чула про того офіцера китайця, який не любить українців… але подробиць не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Можна але якщо оба паспорт дійсні то давайте оба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це автоматично
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Mir
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Товариш подався на провінційний етап з старим паспортом, зараз прийшов вже новий і він на федеральний буде подаватися з новим паспортом, так можна робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lohutenko
    wrote on last edited by
    Це ок у офіцера запросити поставити штамп у паспорт по прильоту? Я хочу батьку написати листа який він йому покаже(тому що сам англійською дуже слабо говорить)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Воєнна кафедра є в першу чергу навчанням і зазвичай не рахуються службою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Mir
    wrote on last edited by
    Дякую вам. Послідовність така:? 1) воркперміт 2) віза Здається ще щось потрібно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо вони були свіжими на момент подачі то це точно не причина. Швидше за все вони хочуть довідку з консульства. Це не поодинокий випадок ми їх зустрічаємо все частіше серед людей які не робили через консульство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Маєте право. Більше того я б дуже рекомендував це зробити до кінця березня. Тому що ми точно не знаємо чи взагалі можна буде подаватись на продовження цих примітів після березня 24
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Як я написали вище якщо людина не служила то так і писати не служив. Якщо є конкретні причини чому не служили або чому не повинні були служити їх також звичайно можна вказувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не переживайте шлють вони цю форму всім хто служив або потенційно міг служити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena Mir
    wrote on last edited by
    Ще важливе питання в продовження. Чи маю я право зараз подаватися на новий ворк перміт ( з даними нового паспорту), якщо ще діє старий паспорт і відповідно ворк перміт до серпня 2024?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Онтарійська для низьких ноків має вимогу рівень чотири. А для професійних ноків хоча вона і не обов'язково вона переважно потрібна для балів. Проте технічно говорячи англійська не обов'язкова для PR після номінації по професійних ноках
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    На федеральному рівні після провінційних вимога мати хоча б рівень 4 якщо ваш нок 4 або 5 Або той рівень який вимагався вашої номінації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вони просять відносно свіжі фотографії тому що ця фотографія вже які йдуть на PR карту. Фотографії які видавали під час подачі на піар це були фотографії для загальної ідентифікації
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вам додатковий штампи могли не ставити якщо у вас був довгостроковий статус, і ви в межах того статусу чи статусів їздили в Канаду із Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо немає vito record то штамп який виставляють на кордоні. Статус візитора зберігається до дати в штампі або якщо такої дати немає то рівно шість місяців здати в'їзду
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags