PR CUAET
-
2 грудня відправив заявку, сьогодні прийшов лист, teer 3 без англійської, но в суботу буду здавати. 685 балів, roofer 1 рік досвіду без англійської.
-
Написали в особисті
-
7-10 днів будуть розглядати ваш запит. + приблизно 3 тижні на зворотню доставку, якщо Ви знаходитесь в Канаді.
-
Цікаво дізнатися, чи є хоч одна людина, яка за півроку-рік впіймала слот на нотаріальні дії в Едмонтоні
-
Ви подавались по провінційній програмі?
-
Щодня моніторю цей тиждень, жодного разу не бачила
-
Мені здається на тижні були
-
Хоч хтось, хоч колись за останній рік бачив слоти на нотаріальні дії в Едмонтоні?
-
Portal який офіс? Якщо etobico,то ecopr повинен прийти досить швидко
-
Балы даст от 7 ( кажется) и выше. Точечно могут запросить тест, в зависимости от должности.
-
Я теж потрапила під lay off у березні Отримала новий джоб офер під іншим NOC, офіцер провінційної програми сказала що на номінацію це не вплине В даній ситуації шукайте нову роботу якомога швидше Здається вони дають до 2 місяців часу на це Я повідомляла IRCC та офіцера, що видавала провінційну номінацію коли вже отримала новий джоб офер
-
Так
-
Маю довідку з Польщі, чи вона ще дійсна, чи потрібно робити нову?
-
Починайте ловити слот уже. Бо це може зайняти місяці. Я з січня намагаюсь записатися в Торонто - безрезультатно. Після подачі, кажуть, паспорт буде готовий через 4-6 місяців.
-
Зарахований medical exam та біометрія
-
Так подавала скрин з дії, заявка була прийнята. Потім отримала паспорт і додала через кризову форму, і отримала новий wp на нові три роки!
-
Montreal
-
На якому етапі ви тоді були?
-
А коли вони мають намір це підписати?
-
Тому тут в пишу ,бо щось нічого не можу зрозуміти ))) Для чого він таке говорив))
12 Jan 2024, 17:45
125879/425544
less than a minute ago