PR CUAET
-
Хіба цей закон щось каже про те, що будуть карати тих, хто якось не так виїхав? Він про інше взагалі .
-
А дехто і до війни виїхав взагалі
-
Пан Остап вже відповідав на це запитання
-
Типу у вас ще 60 днів є на паспорт наче
-
Там вся суть у тому що депутати оберуть ще що війде до закону а що ні. Це те що їм "рекомендують" прийняти
-
В них все що хоч можна страх втратили вже.
-
Так кажуть що то вже остаточна ? Вони ж його а січні на доопрацювання відправляли. Чи скільки разів таке можна робити?
-
Будемо надіятися що завернуть бо вже таке приймають що на голову не налазе😔
-
Я Вам раджу розслабитись та не панікувати раніше ніж потрібно
-
якщо вже так кортить почитатати але це ще далеко не фінальна версія t.me/uniannet/130672
-
Там завтра щось перше будуть робити, або слухати, або приймати .
-
Дякую
-
дякую за ваші відповіді. чи знаєте ви, де я можу знайти офіційний запропонований закон? це стосується чоловіка від 18 до 60 років, який потенційно не зможе отримати заграний паспорт, коли цей закон буде прийнятий.
-
Боюсь, вам до юристів . Хто ж тут порадить таке?
-
Може хтось з таким мав справу?
-
100%, видаляємо флуд, все одно ми нічого не змінимо, мудрий нарід вибір зробив, тепер це надовго все
-
Підкажіть, будь ласка, якщо у чоловіка є рік роботи по TEER 3, і заповнимо профіль по CEC, чи може він покинути цю роботу і почату працювати на себе, чи йому потрібно продовжувати працювати там де він працює, дякую.
-
Дякую❤️
-
11січня відправив без!Діі в Торонто ,сьогодні отримав .Весь процес зайняв без двох днів -3місяці.
-
Давайте будемо може це в окремому чаті обговорювати. Бо люди можуть слоти пропустити якщо будуть
12 Jan 2024, 17:45
125939/429558
10 minutes ago