PR CUAET
-
Ось до вас питаюсь)))
-
Торонто-Оттава, десь 200$ туди назад виходить
-
Електронних повісток вже в першому читанні не було. Погугліть. Є новини і пізніше, ніж 1 березня. Тема гаряча, тому кожне медіа її мусолить
-
Дякую!!!
-
Они все кто с Дии отправил сейчас рассматривают за конец февраля. Январь и первая половина февраля уже обработали. Представитель консульства отвечала в другой ветке
-
@OstapBosak Буду вдячний за коментар, дуже стислий термін (пізно побачив email) і дуже моторошно допустити помилку.
-
Календарний рік
-
Там дата 1 марта, после этого они говорили что будет. Так что по факту что они примут большая загадка...
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста кто уже подал на PR и ждёт результата. Обязательно нужны переводы канадского переводчика или достаточно будет украинского с переводом и нотариусом?
-
А можна посилання ще до скріншоту?)
-
До 18.04 вроде было в Альберте
-
Чи щось змінилось? Де тепер можна завірити довідку про несудимість?
-
Дякую
-
Аплікація нон ЕЕ у вас?
-
flyflair.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwztOwBhD7ARIsAPDKnkBhx7oJfxY7zrFRBhLRBK4vSyS8dOB4fs-wZ-N-BBBbExPMUWw3I-UaApyzEALw_wcB
-
Підкажіть, у Вас була така ж ситуація і після цього вона вирішилась? дякую!
-
Люди, останнє питання. Хелп пліз. Подались на номінацію. Паспорти закінчуються раніше ніж за 2 роки. Чоловік вже подався на новий. Я в процесі полювання на слот. Чи потрібно якось повідомляти що ми чекаємо на паспорт чоловіка а я активно полюю на свій?
-
Підкажіть будь ласка чи можна спочатку податись по ЕЕ, а потім якщо відкриють AOS то на неї? Чи не заважає подача по EE подачі на провінційну ?
-
armiya.novyny.live/u-zakon-pro-mobilizatsiiu-povernuli-obmezhennia-konsulskikh-poslug-za-kordonom-bez-viiskovogo-kvitka-164462.html
-
Позвонити і змінити емейл. Після цього телефонувати кожного дня
12 Jan 2024, 17:45
126095/454609
2 minutes ago