PR CUAET
-
Добрый день, в случае с OWP этого не нужно. Это скрин, как у меня отмечено.
-
Ні. Але в розмові з агентом обговорювали це питання. Ще як варіант на емейл чоловіка прийти може
-
В консульстві? Бо Канадський уряд ясно що не визнає)
-
Также уже ждём пластик с 15 января. Отправляли им факсом уржент форму для ускорения процесса. Потом оказалось что я не оплатил отдельно изготовление пластика, 50 доларов на человека. Я думал что та нехилая оплата на федеральном этапе включает и пластик. Оплатил 150 баксов за три карточки, загрузил оплату, жду месяц. Может кто подскажет телефон или мыло где можно узнать ситуацию по нашим картам
-
Я так розумію що білет на ту дату що ти хочеш не завжди у них є.
-
Хтось продовжував термін дії SIN онлайн?
-
Цікаво чи буде рахуватись електронний кабінет, як військово облікові документи.
-
Треба бути уважними бо як 28 червня приймали закон то в першому читанні теж не згадували абзац 11 статті 23 по мобілізацію а в другому читанні в правках вилізло і прийняли і підписали бігом 😔
-
На ютубі повно. Подивіться декілька
-
Ну і де тут про електронні повістки? Все так, як і було: електронний кабінет не обов’язк, а право!
-
Наскільки я знаю, щезовсім недавно ввели закон про те, що чоловіки закордоном мають ставати на військовий облік в консульствах, думаю, це і мається на увазі про військово облікові документт
-
Мені здається, що сам кабінет, ні, а от ті документи, які там будуть, можливо. За принципом, як виїзд за кордон зараз на основі військово-облікових документів. А це папірець, який говорить, що у людини є відстрочка
-
Головна умова ГП- ви не можете по якомусь з критеріїв податись по інших програмах. Вік + OWP то дійсно важко. Бо в такому віці є шанси на EE і економіч. програми провінцій