PR CUAET
-
Тепер зрозуміло😅
-
Ааа, сорі, я подавалась non EE
-
Повернути не повернуть, звичайно, нагадити можуть зате капітально
-
препрошую. Я написала, те, що мені сказали. Уточнювати не мала бажань, мені не цікаво, що буде з майном росіян, чи то приватна властність, чи то юридична
-
Просто ми зайшли в rbc де відкритий рахунок, там нам mortgage спеціаліст сказав, що не обовʼязково працювати 3 місяці. Тепер думаю, чи так тільки в rbc
-
Если нет final decision, тогда да, не скоро еще! Но!!! У некоторых карты приходят, а картина а акаунте как будто еще они не изготовлены и не отправлены. Сейчас долго люди ожидают карты почему-то … Мой eCoPR был 19 января, а 30 января уже пришли все карты.
-
Федеральний етап & ЕЕ
-
А що саме було не так щ підписом якщо не секрет?
-
я маю купу друзів, які пережили окупацію в Херсоні і ніхто не має російського паспорту. Маю друзів з Луганську, Донецьку. Всі мають українські паспорти і не мають червоної книжки В будь якому разі, цей чат не по цій темі.
-
Можливо ще від першого внеску залежить
-
Гм. Може її винудили отримати рашистський паспорт в окупації. А потім їй вдалося виїхати на вільну територію України. Таких пенсіонерів і не тільки пенсіонерів - дуже багато. Причому рашисти з іншого боку відбирають в них майно в окупації і заселяють туди своїх виродків.