PR CUAET
-
Ну якщо хтось щось забув додати - як наприклад сторінки паспорту чи ще щось подібне - можна завжди формою надіслати до оф запиту
-
Імміграційного консультанта на формі від працедавця. Але в тексті було зазначено що це якщо консультант допомогав емплоєру треба підписати, в моєму випадку консультант допомогав тільки мені особисто. IRCC зазвичай добрі, проте і там вистачає таких історій як з цим PCC, як повезе
-
А ви додаток на телефон встановили? Все вірно? Може, не той? ☺️
-
так, через +1. Пише постійно сервіс не доступний
-
Через +1? В міжнародному форматі?
-
Дякую.Щось я вчора і сьогодні реєструюся з номером Канади, і не пропускає. Буду далі пробувати
-
Нема в дії слотів, де ви таке знайшли
-
Через додаток, приготуйте для верифікації паспорти та ідентифікаційний код, будуть з банку телефонувати.
-
оо, ні, я не встановлювала додаток. Я вписала в гуглі Реєстрація в Монобанк і реєструюся. Не знала, що потрібно через додаток. Побігла скачувати додаток. Щиро Вам дякую!
-
Дякую! Рандомно. Зазвичай писали, що кожного дня о 4 по часу Едмонтона. Але буває і зранку і вдень.
-
ще раз. Я не хочу взагалі спілкуватися стосовно червоних книжок.
-
До чого Херсон, який швидко звільнили, до інших окупованих земель? І Луганськ з Донецьком, звідки люди виїжджали ще до того, як ерефія записала області до себе? Натомість люди в окупації після певного періоду навіть ліки не могли отримати без паспортів! Краще б взнали, що конкретно мала на увазі ваша родичка, а потім вже розповсюджували. І так, розповсюджували не в цьому чаті.