PR CUAET
-
Відправила 6 лютого, також ще немає
-
Не хочеться вас розчаровувати, але агент у вашому листі не має ніякого звʼязку з офіцерами які розглядають справи по цій програмі. Ваш агент це не імміграційний офіцер, це як один із співробітників IRCC, наприклад як агент коли телефонуєш до них, тільки цей відповідальний за web form. На жаль вони не розглядають вашу справу.
-
Дякую, зрозуміла 👍
-
Подала заявку в січні поки навіть паспорт не запросили
-
Доброго вечора. Хто зміг останнім часом зловити слот до консульства в Едмонтоні і якщо є такі то в який час це найкраще робити. Я два місяці вже намагаюсь і без результату . Дякую
-
Будь ласка підкажіть, звідки підтягується інформація про адресу в форму імм 5669 на федеральному рівні? На сайті інформація виділена сірим кольором- неактивна, змінити не можу. Не підтягуються номер апартаментів і дата До - вказана невірно. Дивлюся те, що завантажувала на провінційний рівень в імм5669 - там все вірно. Як можна внести зміни в адрес?
-
Підкажіть будь-ласка контакти консультанта.
-
Ах, да. То была не urgent, а solemn declaration. Я потом её по факсу отправлял, как в пещерном веке.
-
У мене є wp до літа 25. Менше ніж на 3 роки. Паспорта не було нового і з Канади довелося виіхати назад в Украіну. То подати не могла но продовження/новий wp. Обмеження не знімала. Через місяць, сподіваюся, зможу знову летіти до Канади. Новий паспорт зробила в Украіні. Ніяких грошей, допомоги, мед страховки - нічого не отримувала. Не зрозуміло просити в аеропорту подовжити перміт до терміну діі нового паспорту чи ні. Скільки ще така практика буде відбуватися - зверху писали після 31 березня таке все ще бувало. З Канади, подаватися на продовження/новий wp/ зняття обмежень оскільки дали менше ніж на 3 роки?