PR CUAET
-
Скажите пожалуйста кто сталкивался, фото сделала в Shoppers drug mart, цифровое формат JPEG. На компьютере не открывается, когда отправила на телефон, в телефоне фото видно. Хотела скомпоновать с отсканированным штампом в PDF файл, выдает ошибку что фото-файл не может обработать. Кто то решал подобного рода проблему? Или загрузить фото как есть с салона и вторым файлом обратную сторону?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо є вже апостиль на дипломі та додатку,, зроблений раніше в Україні , то чи треба знову відсилати його па перевірку в Україну? Чи тільки зробити переклад на англійську і напряму до WES Canada??Дякую за відповідь!На сайті WES шукала, посилання відправляють па апостиль в Україну.. тому питаю тут...
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, какой документ можно получить, если в июнь 2024 заканчивается ВП(сейчас жду на продление) и жду номинацию на ПР, но не факт, я о получу новый ВП, потому как паспорт не продлённый ещё..
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, а нужно ли подгружать все штампы в паспорте о путешествиях, которые были или достаточно скана только визы в Канаду?
-
Напишу свій апдейт: я зв'язалась з людиною яка писала тут, що будет платити і чекати на повернення коштів. Також я дозвонилась в IRCC, мені сказали прикріпити лист пояснення на місце де має бути квитанція про оплату processing fee. Я так зрозуміла вони самі не знають як і що, але я думаю добре що я зателефонувала. Тому буду робити як мені по телефону сказали. Я декілька разів уточнила чи будуть проблеми, мені сказали що ні 🤣
-
Вопрос по механике теста. Когда таймер на каком либо задании доходит до нуля, переключается ли экран автоматом на следующее задание или просто нельзя вводить ответы? Можно сделать минутную передышку между заданиями?
-
Друзі, порадьте, будь ласка, до якого спеціаліста звертатися, якщо перший роботодавець у Канаді кинув на гроші? Чоловік пропрацював там півтори місяці у нормальному employee статусі, послав їм запит на форму Т4, і виявилося, що вони форму надати не можуть, і податки за ті півтори місяці не сплатили ніякі. Буду дуже вдячна за конкретні поради і контакти!
-
BOWP можна подавати Кіо в вас ж AoR на федеральному етапі, а не очікування номінації.