PR CUAET
-
Припинення та скасування воєнного стану Воєнний стан на всій території України або в окремих її місцевостях припиняється після закінчення строку, на який його було введено. До закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності Президент України може прийняти указ про скасування воєнного стану на всій території України або в окремих її місцевостях, про що має бути негайно оголошено через засоби масової інформації (стаття 7 Закону України "Про правовий режим воєнного стану").
-
,,Завтра , Будет лучше чем вчера,,, ))
-
Вся проблема в тому що система обробляє запити з кінця а не спочатку,і зараз отримують ті хто в березні отримав портал2,тому ті що в лютому може до кінця квітня -середина травня отримають. Так само і з ворк пермітами,люди які подавалися на продовження 20-30 березня отримали схвалення 5 квітня і вже отримали почтою новий перміт,а ті хто лютий початок березня чекають.
-
По різному. Від декількох днів до пів року
-
після прийняття закону. Але це все так огидно. Свої ж, своїх знищують
-
В мене як раз по годинах, але не думаю, що мій бос дозволить потім їх допрацювати…
-
Вітаю - так, Wes прислав повідомлення, що буде все готове 20 квітня десь. Довго, звичайно, але начебто все ок
-
Щось і Анастасія зникла з чату. А все обіцяла, що слоти будуть. Одним словом, все, як завжди, брехуни...
-
Добрий день! В мене таке ж повідомлення. Підкажіть чи вдалась вам підтвердити диплом з данним типом додатку?
-
І також по відпустці питання? Виходить що ти не маєш права на відпустку поки не отримаєш ПР, бо тоді вийде менше годин ? Чи як це працює?
-
Я не думаю що хтось Вам надасть більшу відповідь.Все це буде відбуватись на розсуд Президента та Верховної ради. Ви ж повинні розуміти що якщо заморозка то у цього є свої умови та фактори. І те що на папері і те що по факту буде відбуватись також нікому не відомо. Тож надавати якийсь коментар з цього приводу немає сенсу бо не маємо жодних вхідних даних.
-
Я вчера была в Эдмонтоне на приеме. Слот у меня был на 13:45, пришла где-то в 13:40, вызвали минут на 20 позже, справились с подачей минут за 10, но на руках были все копии, кроме копии канадской визы. Все прошло очень спокойно, тихо и доброжелательно Сказали ждать паспорт 5-6 месяцев