PR CUAET
-
після прийняття закону. Але це все так огидно. Свої ж, своїх знищують
-
В мене як раз по годинах, але не думаю, що мій бос дозволить потім їх допрацювати…
-
Вітаю - так, Wes прислав повідомлення, що буде все готове 20 квітня десь. Довго, звичайно, але начебто все ок
-
Щось і Анастасія зникла з чату. А все обіцяла, що слоти будуть. Одним словом, все, як завжди, брехуни...
-
Добрий день! В мене таке ж повідомлення. Підкажіть чи вдалась вам підтвердити диплом з данним типом додатку?
-
І також по відпустці питання? Виходить що ти не маєш права на відпустку поки не отримаєш ПР, бо тоді вийде менше годин ? Чи як це працює?
-
Я не думаю що хтось Вам надасть більшу відповідь.Все це буде відбуватись на розсуд Президента та Верховної ради. Ви ж повинні розуміти що якщо заморозка то у цього є свої умови та фактори. І те що на папері і те що по факту буде відбуватись також нікому не відомо. Тож надавати якийсь коментар з цього приводу немає сенсу бо не маємо жодних вхідних даних.
-
Я вчера была в Эдмонтоне на приеме. Слот у меня был на 13:45, пришла где-то в 13:40, вызвали минут на 20 позже, справились с подачей минут за 10, но на руках были все копии, кроме копии канадской визы. Все прошло очень спокойно, тихо и доброжелательно Сказали ждать паспорт 5-6 месяцев
-
Дякую зрозуміла
-
так Анастасія тут голосно заявила, що слоти будуть кожного понеділка. Все так солодко розписала.
-
Вітаю - так, Wes прислав повідомлення, що буде все готове 20 квітня десь. Довго, звичайно, але начебто все ок
-
Капець. А чому так довго?