PR CUAET
-
У вас хто основний аплікант?
-
Есть еще гуманитарная программа. Очень многие украинцы по ней получили PR в последнее время. Мне пришло сообщение от компании ( я на них давно была подписана ) somira, они предлагают сейчас бесплатную консультацию. Я сама подала по вот этой нашей reunification. Жду запроса на биометрию.
-
всім привіт, хто знає як правильно продовжити ворк перміт? і які нюанси
-
Я не отримала запиту на воєнний квиток, просто цікавилася, бо розумію що нас також таке чекає. Порталу 1 нема ще. Чекаю.
-
всім привіт, хто знає як правильно продовжити ворк перміт? і які нюанси
-
Эти баллы добавятся к любой программе, по которой вы eligible. Если вы заполняли в ее все разделы, связанные с опытом работы за пределами Канады - то можете попасть не только в сес, но и в fsw. Как только ваши баллы добавятся к профилю - у вас в личном кабинете отобразится по каким программам вы можете идти дальше.
-
На нього подавали скаргу, на скільки я знаю, і справи перерозглядалися, бо відмови в перший день бути не повинно. Він через пару годин після подачі ставив відмову, там справ 10 таких десь було.
-
Привіт! Якщо отримати номінацію від Альберти, то ці бали додаються до програми "Canadian Experience Class"???
-
Квиток
-
Несовершеннолетний син будет спонсироваться с мамой
-
Вітаю, а у Вас саме квиток чи тимчасове посвідчення? В нас так само прийшов запит, але у чоловіка військового квитка ніколи і не було, тільки тимчасове посвідчення. Дякую.