PR CUAET
-
Я тоже об этом сказала, но мне ответили, что ее легко перенести 😁 основной аргумент был, что нынешний паспорт скоро закончится и когда я захочу делать второй действующий, то про просроченный забуду, не принесу с собой и меня не примут 😀 что-то такое
-
Что-то не вижу CWB worker benefit
-
Дякую ☺️ я сама в щоці була, що це сталося, бо вже не було ніякої надії
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, довідку про несудимість в Дії замовляти повну і обирати мету "надання для установ іноземних держав"? Якщо знаходжусь вже якийсь час в Канаді і нікуди не виїзджала, то який термін цієї довідки?
-
капець що значить здати?) якщо там віза, вони певно не знають як тяжко її виготовити
-
у них взагалі проблем немає. Влаштувались на тепле місце і знущаються з людей
-
Просто у них немає цих проблем...
-
іноді я починаю думати, що у них там всіх не все гаразд з головою...
-
Так мы и обсуждали дебит карту, а не кредитную
-
Безстроковий.
-
Ну в Ньюфаундленді можна одразу поміняти без екзамену. Принаймні українські права та канадські з іншої провінції. Якщо цікаво вам детальніше дізнатися, то ось посилання на мотор регістрейшн в Ньюфаундленді, де здійснюють обмін прав: www.gov.nl.ca/motorregistration/
-
А когда пришел апдэйт
-
Я подалася 30 січня і також отримала на 3 роки
-
Дуже дякую, саме то що я шукав🙏
-
Будь ласка підкажіть в кого можна проконсультуватися по податкам та фінансам Дякую
-
ви дійсно щасливчик, я й ніхто з моїх не бачили цього слоту, хоча були на сайті в той же ж період)
-
6 квітня
-
Тобто, припиняється негайно по закінченні терміну його дії, або ж негайно після наказу Президента (якщо до закінчення терміну дії)
-
Ми подали 26 лютого. Поки що тільки видно - background check. Ніяких змін) Цікаво скільки треба буде чекати)
-
Але не зарахується як канадський
12 Jan 2024, 17:45
126672/472589
10 minutes ago