PR CUAET
-
Привіт. Сьогодні остання можливість купити квиток в аквапарк за 40$ (звичайна ціна 65$) та цим самим допомогти нашим сміливим українським пожежникам!
-
Если есть все документы, то юридически эти дети приравнены к родным.
-
Доброго дня,підкажіть, будь ласка, якщо брати чеки з фірми і ставити на свій рахунок, як потім можна за них відзвітувати. В Канаді один місяць, не дуже ще розібрався в податковій системі. Буду дуже вдячний за допомогу. Гарного дня!
-
Коли є відповідний указ президента чи того, хто виконує його обов’язки. Про це рано мріяти
-
Доброго дня. Як ще можна отримати довідку, чи тільки через консульство?
-
Доброго дня. Ми хочемо представити вам олію холодного віджиму, справжню сиродавлену олію, яку ви тут не купите. Ця олія виготовляється без нагріву, без використання дроблення та без контакту з металом. А значить, що не розпочався процес окислення і всі вітаміни та мінерали залишилися у своєму первинному стані. Ця олія дуже корисна для всіх, хто стежить за своєю фігурою, хто хоче або вже на правильному харчуванні, більше того, ці олії мають лікувальні властивості. На сьогоднішній день ми виробляємо сиродавлені олії з Волоського Горіха, Мигдаль, Кунжут, Лляну, Гарбузову. Конопляна, і звичайно найрідкісніша і найкорисніша олія Чорного Кмину. У нас є всі необхідні документи, сертифікати та ліцензія. Всі масла давляться безпосередньо під кожного покупця, у нас немає залишків, тому масла будуть максимально свіжими. Відкриті до співпраці з нетриціологами, фітнес тренерами, та й усі, хто готовий рекомендувати, купувати та продавати наше масло) Слава Україні!Підтримаємо наших співвітчизників)Усі питання в пп) #реклама
-
Ну бо роботодавець не канадський, звісно :)
-
Я теж синові ловила. Це я офіційно стояла в черзі 5 місяців і що до того я з літа намагалась зловити слот на сайті посольства. Тобто 8-9 місяців на це пішло у мене
-
Я не знаю, я зайшла приблизно в 9.25. Прийшов код для авторизації о 9.28 ранку. Зайшла і побачила дату та час, о 9.29 прийшов лист на пошту
-
Детские не проблема, можно когда угодно сделать. Проблема для мужчин призывного возраста из-за закона, который могут принять
-
я дитячий ловлю синові
-
Где-то с 9.23 были, но не было взрослых вообще
-
Дякую всім за привітання 😍Зловити слот - це як свято для нас всіх тепер. Всі радіють та вітають 💪😀
-
Привіт, підскажіть будь ласка, якщо у мене диплом тільки українською мовою, то при заповнені інформації про диплом на сайті Wes імʼя та прізвище потрібно вказувати англійською чи українською?
-
а як швидко пропав слот і як довго був на сайті, може знаєте?
-
Там только детские были, я видел, но проблема, что они по детским не принимают
-
Як будуть зміни, напишу в групу. Можливо нову біометрію прийдеться здавати чи ще щось.
-
Я подал 22 марта и все ещё без изменений
-
Дякую!
-
Через скільки днів після зміни UCI в gckey Вас пропустило зареєструватись в трекері?
12 Jan 2024, 17:45
126699/431087
about a minute ago