PR CUAET
-
Відправляла аплікацію 23 березня
-
Чи займався хтось продовженням терміну номінації?
-
В мене 24 подача документів на закордонний паспорт, якщо я принесу ще довідку про не судимість з дії мені зможуть її перекласти і затвердити в той самий день?
-
Привіт Хто знає,якщо робити новий паспорт в Україні,старий забирають?
-
я не знаю, як правильно. На вашому місці повторно відправила би їм документ зі скріном public policy, що мі звільнені від комісії
-
Тоді ви можете мати два паспорти ))
-
Жива черга
-
Ні)закордонний
-
Підкажіть будь ласка у консульстві на продовження паспорту дитини жива черга, чи треба ловити слот?
-
Якщо ви маєте на увазі закордонний паспорт, то їх можна мати два по закону. А якщо звичайний паспорт, то забирають)))
-
Спасибо 🙏
-
Канадським сертифікованим перекладачем
-
Це різні послуги в різні віконця, той що приймає на паспорт до довідок не має відношення, тому стояти в живій черзі по довідку, можуть зробити, 80 кад здається коштує в той же день
-
Ділюсь таймінгом отримання довідки про несудимість з України (Торонто) відправляли з витягом з Дії: дружина готову довідку отримала 5 квітня, я 10 квітня. Відправляли 5 лютого. Дата видачі в довідці вказана свіжа, не така як в витягу з Дії.
-
Дякую🤗
-
🔁🔁🔁🔁🔁микроапдейт никаких писем от IRCC, но в кабинете появилась запись "April 9, 2024 You passed the medical exam." PS: кто хочет найти полную историю нашей подачи, ищите поиском. Поиск по эмоджи 🔁, его вроде никто больше не использует :)
-
Не обов’язково сертифікованим, можна звичайним перекладачем та засвідчити нотаріусом, це буде дешевше і підходить для подачі на PR
-
Ну не скажите в Онтарио и ВС для не резидентов нужно выложить еще к сумме 20% налога
-
Доброго дня, можна перекласти та засвідчити нотаріусом, ми з цим допомогаємо, вартість 800 грн
-
Ділюсь таймінгом отримання довідки про несудимість з України (Торонто) відправляли з витягом з Дії: дружина готову довідку отримала 5 квітня, я 10 квітня. Відправляли 5 лютого. Дата видачі в довідці вказана свіжа, не така як в витягу з Дії.
12 Jan 2024, 17:45
126824/431874
2 minutes ago