PR CUAET
-
Маю на увазі зміну тимчасового UCI (CAN000 починається) який дається після сабміту заявки по EE на той, який у вп був
-
До 30 квітня треба оплатити , а декларацію для бізнесу можна здавати до 15 червня, якщо я не помиляюся.
-
коли едмонтон вже так зробить.... дали трохи прочухана і торонто он як заспівало
-
Я приклала спочатку витяг з перекладом. Там в перекладі є копія оригіналу, але вона трошки зменшена. По запросу додала оригінал витягу на укр. мові без змін, без ніякої обробки
-
Отлично, значит они согласны с тем, что муж главного заявителя не сдал медикал. Сколько времени прошло с вашего сообщения, что он не сдачи медицину и не собирается в Канаду?
-
Там дуже повільно все. Моїй жінці зняло гроші ще в лутку, а підтверждення прийшло десь пару днів тому )))) пів року цекали ))))
-
Как буду дома сделаю
-
після того, як змінили консула в Едмонтоні і, як виявилося, що він агресивний, то змін навіть і не чакаємо.
-
Як в тому приколі: «А що так можна було….» 🤣🤣🤣 А я не додумалась до такого і робила нову з Дії і завіряла в консульстві 🙄🙄🙄
-
Благодарю за ответ
-
Я думаю это не достаточно для понимания кейса, очень важный момент когда этот кейс был обработан.
-
Подскажите, пожалуйста, вы в кабинет IRCC добавили ссылку на файл PR, чтобы можно было переписываться и отслеживать действия?
-
А на медицину чоловіка не посилали?
-
А сенс? Вказати проміжок часу в 60 хвилин, коли будуть слоти? Щоб мамкіни памагатєлі усе спіймали й розпродали?
-
примерно месяц. Точная дата есть в полном апдейте. Когда придет от них что-то по существу, я сделаю еще один полный апдейт
-
Зрозуміло 🤗
-
Якщо ви не працювали то і не маєте права на цей бенефіт…тому і не можете знайти так як у вас 0.
-
В мене просто цей витяг був для чоловіка, який ще в Україні. Тобто я б все одно не змогла через консульство завірити, тому що вони роблять лише для тих хто в Канаді. Тому просто витяг з дії та переклад.
-
Це точно що не пощастило… 🤣 Ще й медицину запросили дитині пройти нову 🙄
-
Ого, вперше таке чую щоб не прийняли їх, не пощастило
12 Jan 2024, 17:45
126873/439872
less than a minute ago