PR CUAET
-
Залежить від вимог програми за якою ви подаєтеся. Наприклад за Express Entry вам тільки довідка з країн, де ви перебували більше 6 місяців протягом останніх 10 років. Тому, можливо, вам вона і не потрібна
-
Подскажите, пожалуйста, если подались только в марте на климатические и в кабинет пишет придет 15 апреле 330 долл, т.е. не доплачивают за предыдущий год, мы с 2022 года в Канаде, за текущий год платят, верно же?
-
да, именно так. Удалось подобрать комбинацию для поиска нашего дела, поиск по UCI/Application number проваливался, но сработал поиск по месту рождения. Причем место рождения подошло Ukraine, хотя в анкете стояло USSR
-
TR-PR
-
Подскажите, пожалуйста, если подались только в марте на климатические и в кабинет пишет придет 15 апреле 330 долл, т.е. не доплачивают за предыдущий год, мы с 2022 года в Канаде, за текущий год платят, верно же?
-
Вы не помните, что выбрали в Sub-category?
-
Судячи по опису Торонто, бо там є дві опції запису для дітей - до 12 і до 16
-
це в якому місті )
-
В Торонто є до 12, і до 16
-
За чоловіка особисто.
-
Сходите на страницу торонто. И вы удивитесь
-
Я була в Торонто кажу що особисто мені сказали я маю групу інвалідності тому їх питала .
-
Серйозно!
-
Edmonton говорит, що продовжать паспорт, якщо залишилося 2 місяця, ні 3. Так і на сайті написано начебто. І з Едмонтону мені відповіли так.
-
Сьогодні так робили дитині
-
Так можете просто пишете заяву що паспорт залишаєте собі
-
Ви зараз серйозно? А що я тоді оновлюю щодня?
-
Добрий день. Чи можу я в Консульстві отримати другий паспорт якщо термін першого спливае в 2027 році? Чи е обмеження по терміну діі?
-
Немає опціі до 12 років. Є до 16 років і старше 16. Просто до 12 років присутність апліканта не потрібна.
-
Забула написати 😉
12 Jan 2024, 17:45
126916/425629
4 minutes ago