PR CUAET
-
не помню, искать как выше сказали инструкцию по слову TR-to-PR
-
Доброго дня громадо. Підскажіть будь ласка чи хтось проходив мед. Екзамен в Канаді за власні кошти ( я пройшла в BC)? яка процедура повернення коштів за мед. Чек ? Мені вказали меіл адресу куди відправити чеки , але я не зовсім розумію яка процедура відшкодування коштів. MSP я не оформляла в звʼязку з ймовірністю подальшого переїзду в іншу провінцію
-
Для візітор це вже не доступно. Продовжили видачу work permits тільки тим, у кого віза worker і у них є попередній лист на погодження ворк перміту
-
Спасибо 🙏🏻
-
Без MSP не відшкодуєте в ВС. www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/eligibility-and-enrolment/are-you-eligible#medicalexam www2.gov.bc.ca/assets/gov/health/forms/3001fil.pdf
-
А я ловлю до 16. Хоть уже несколько раз видела до 12, но так как дочери уже полных 12 мне не подходит 🤦🏽♀️
-
Виплати по переїзду у зв'язку з роботою списуються лише з доходу з нової роботи і потрібно заповнювати форму Т1М
-
Дякую
-
Якщо ви ввели форму Т2202 в систему, то все, що вам належить має автоматично додатися в програмі. Виплати з України вважаються доходом
-
вам необхідно зібрати всі докази, і написати листа в податкову
-
Ну якщо до 12 то 12 підходе вже в 13 то тоді вже до 16.
-
Медичні витрати впливають на декларацію за умови якщо вони перевищують 3% від вашого сімейного доходу. Допустимо 3% від вашого сімейного доходу 1000$, а ваші медичні витрати 1100$, то лише 100$ вплинуть на вашу декларацію.
-
12 є це ж не 13
-
Тому ловіть і йдіть
-
І прийняли