PR CUAET
-
Як на мене всі українці рівні для Канади . І часто ті що приїхали з тих ДНР через росію, мають більше право чим франківські поляки
-
Например если я гражданин Канады. Сестра родная подается по мне. Сын не попадает под эту проблему ему 22 . Сестра может через время взять сына на спонсорство если она получает пр по этой программе? И через сколько лет? 🙏
-
Вони завжди їх дають, але доступ до них є лише у іміграційного адвоката, наче
-
@prcuaetua
-
Пані Сані, ненормально засмічувати іміграційну гілку "Іншими сторонами"Для цього є флуд
-
Мабуть модератора Олександра ви маєте на увазі? І яке відношення до мого питання має ваше твердження про інші сторони? Пропоную флудити в відповідній гілці Флуд
-
Пані Сані, ненормально засмічувати іміграційну гілку "Іншими сторонами"Для цього є флуд
-
Подскажите ссылку где на государственном сайте написано сколько времени может пройти чтобы получивший PR по программе восстановления семьи, может быть спонсором другого члена семьи . Какой срок должен пройти . Спасибо большое 🙏
-
Доброго дня . Мабуть питания до міграційного консультанта. підкажіть будь ласка Я хочу подавати на ПР. Зразу на провінційну програму ВС. Є список необхідних документів, але мій роботодавець каже що він не дає такі документи. Що робити в даній ситуації? Шукати нову роботу? Але там рік стажу і професія підходить. Чи можливо надати інші документи з роботи? Чи вже йти по гуманітарній програмі? Бо по ЕЕ я не набираю балів..
-
Але в кого є якесь відношення до мілітарі (чи то навчання в мілітарі вузі) потрібно заповнювати.
-
Якщо чоловік не має ніякого відношення до служби, треба писати в вебформу про це. …Такого-то числа був запит 5546 мілітарі… Не можемо заповнити даного документу так як не мали відношення і не маємо зараз відношення до мілітарі, військового квитка не мали. Просимо долучити цей лист як відповідь на запит про мілітарі.
-
Ахах, спасибо, но это моё же))
-
Мабуть модератора Олександра ви маєте на увазі? І яке відношення до мого питання має ваше твердження про інші сторони? Пропоную флудити в відповідній гілці Флуд
-
learn.utoronto.ca/comparative-education-service Я подавалась через цю організацію , пройшло все нормально. Можу підкинути контакти перекладача з України з нормальним цінами, якщо цікаво. @chirkon