PR CUAET
-
так це нормально....в мене і старий и новий такий
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка, можливо у когось була така ситуація, не зовсім розумію що робити. Я відправила запит до консульства Канади на отримання довідки про несудимість і скористалась послугами Canada post. Точно знаю шо адреса для поверенная листа з консульства була вказана правильно. Але Канада пошт чомусь так і не доставила листа на вказану адресу. В результаті вони відправили мій лист назад у консульство. Дзвонила в сапорт але вони сказали що допомогти нічим не можуть і порадили мені щоб я дзвонила в консульство і просила їх відправити листа другий раз. Буду рада будь-якій пораді! 🙂
-
Доброго дня!Щодо внесення результатів CELPIP при подачі на PR :коли заповнюєш Expression of inrerest, то чи можна зазначити, що тест зданий, а потім вже дописати, які бали,як пришлють результати, бо хочу подаватися одразу після іспиту???Дякую за відповідь!
-
Якщо ви проживаєте разом більше року і є тому докази, то так само можете податися як common law partners. Умови ті ж самі. Просто треба надати докази спільного ведення господарства (що ви живете разом) Договір оренди, спільні рахунки, оплата комунальних послуг і тд
-
Доброго дня!Щодо внесення результатів CELPIP при подачі на PR :коли заповнюєш Expression of inrerest, то чи можна зазначити, що тест зданий, а потім вже дописати, які бали,як пришлють результати, бо хочу подаватися одразу після іспиту???Дякую за відповідь!
-
Дякую
-
випадково таке в Едмонтоні не висить?😅