PR CUAET
-
learn.utoronto.ca/comparative-education-service Я подавалась через цю організацію , пройшло все нормально. Можу підкинути контакти перекладача з України з нормальним цінами, якщо цікаво. @chirkon
-
Дякую
-
А що ви писали в формі в ячейках? І чи додавали якогось листа з поясненням?
-
Ні, 2,5 місяці розглядали
-
Ні нажаль, 200 то дуже рідкісний випадок, в основному 50
-
Военный билет просят
-
ось ці мають +200
-
а от пошукай, чи є ти в списку ) www.canadavisa.com/major-group-00-senior-management-occupations.html
-
Скажите а на каком этап это произошло ? Т.е после отправки заявки или на более поздних этапах ?
-
200 то якщо ти майже в С level потрапив, типу СТО
-
нажаль ні, лише +50 )
-
Є ще такі окуповані території після повномасштабного вторгнення, як наприклад Мелітополь, Каховка і тд. Коли чоловіки або просто не мали можливості виїхати в бік України, або знали напевно, що вʼїхавши в Україну з окупованих територій надалі не зможуть покинути Україну через мобілізацію та воєнний стан. Мені здається що таким нюансам офіцери не вдаються. Інакше не видавали б візи ДНР, ЛНР і Криму. Людський фактор впевнена спрацьовує іноді тут у співробітників IRCC, я маю на увазі про вибірковість додаткових запитів різних документів.
-
навіщо мене лміа котра буде в кращому випадку в березні, коли в квітні мені 42 і мінус 10 ще..
-
та не буде в мене LMIA, йду на гум теж