PR CUAET
-
В 7 пусто?
-
Видно хто не читає чат. Сьогодні були. В 15.00
-
Коли до закінчення паспорта лишається 2 міс , (а з паспортом закінчуються всі дозволи ) а ти ловиш слот 7 міс безрезультатно , то читаєш всі чати всі групи всі обʼяви 😵💫🤪🤪🤪
-
30 днів тільки діє після припинення воєнного стану. За цей час тільки встигаєш зробити Шенген візу в кращому випадку. Аеропорти закриті ще.відкриються через 30 днів якраз але вже не впустять його. Робити нову візу? Майже не реально . завжди в америку легше отримати візу,ніж в Україну.це дуже важко.30 днів не встигаєм.
-
Так я і заходжу на сайт саме в цей час, але не кожну хвилину
-
У меня супруга иностранка...начал сбор документов...таможни из пунктов в гуманитарной программе- последствия отказа...ну вот если откажут Украинке что ей мешает переехать жить к супругу ..по этой причине мне отказали в бешенстве...но будем пробовать подаваться
-
Я розумію, що це гарне виправдання «кому потрібно, той читає», але не у всіх однакова життєва ситуація. Я, наприклад, фізично не можу постійно моніторити чат, хоча майже живу тут
-
Так
-
Привіт Новий вп приходить на почту? І кому потрібно надати оновлений вп ?
-
PNP
-
Люди рекомендую перед тим як сідати ловити слоти , випити заспокійливого 😅бо тиск хе*онув добряче 🫠🫠🫠
-
Нет , не мог подавится на бешенство я консультировался только...из за супруги иностранки отказали ..как то так
-
Нічо, якось зловимо той слот! Аби не воші 🤣
-
Ви ж кажете, що подавалися на біженство. Гуманітарна - то інша. І вона не залежить від громадянства, а залежить від обставин вашої сім'ї. І українцям можуть відмовити, і змішаній сім'ї можуть одобрити
-
Так
-
У мене минулий тиждень руки тряслися кожний раз під час авторизації. Я думала, ще трохи і в дурку заберуть
-
Короче Лайфхак для тих в кого немає діючого укр паспорта, доступу до банку та до укр номера Сьогодні подруга за допомогою закордонного паспорта старого зразку (не біометричного) та ідентифікаційного коду зробила собі картку в моно банку і змогла авторизуватись на сайті щоб взяти слот на виготовлення закордонного паспорта
-
Ви просто пишете, що легше, якщо дружина-українка. Це взагалі не так, і не має значення, яке громадянство у вашої дружини, якщо у вас є вагомі фактори, які вас тримають у Канаді й не дають змогу податися за економічними програмами.
-
Доброго вечора, може хтось знає який прохідний бал за NB Skilled worker? Або може хтось вже отримав номінацію скаже який був в нього?
-
Читайте внимательно.причем тут беженство.я просто его сказал к слову..тема группы какая?я привел пример что с иностранцами на беженство не продаются а на гуманитарные пожалуйста...а вы зациклилась на бешенстве,мадам
12 Jan 2024, 17:45
127389/428374
2 minutes ago