PR CUAET
-
Скажите, пожалуйста, насколько я поняла, консультация здесь бесплатная - это так? Они оценивают шансы? Или подсказывают, на чем акцентировать внимание в заявлении?
-
Поки що ні
-
Вибачте хлопець 16 років треба ставати на облік військовий в консульство?
-
Такти я про тоже...и когда жена иностранка.эио значит что есть близкие родственники на не оккупированной териории .я вам сразу про это и написал
-
Ну так правильно, так все і є.
-
Играют на опережение, к сожалению
-
Це неможливо . Просто тому, що нема інструкції і вказівки . Одна баба казала
-
Добрий день, підкажіть, можливо, хтось вже міняв шини з зимових на літні, яка ціна приблизно в Canadian Tire? Або можливо парадите перевірені гаражі, територіально Монреаль, Лаваль! Дякую!
-
Ну так ще не прийнято а вже не дають паспорта
-
Я не знаю, за що проголосувало 254, але їх там було 35, а до вечора лишилося 30
-
Maybe, maybe
-
Я не слухала.
-
Естественно не всем для этого , и разместили 4 условия чтобы человек прикинул подходит он или нет а дальше берешь консультацию и по результатам тебе скажут да или нет а дальше думаешь сам. Подаваться или через адвокатов
-
А за что проголосовало 254 депутата?
-
Я не читаю КП
-
Завтра будуть голосувати. Сьогодні було слухання
-
Ну, тогда хорошо, но я читал, что приняли
-
Не всім підходить ця програма. Мені, наприклад, ніяк. Не підпадаю під неї. І таких нас тут багато. Абсолютна більшість
-
Закрийте вкладку з новинами комсомольська правда і відкрийте офіційний сайт і введіть номер закону
-
Да если если дети или бизнес правильно это обустройство согласно а если нет детей и бизнеса в Канаде?
12 Jan 2024, 17:45
127438/452913
3 minutes ago