PR CUAET
-
Сьогодні видавали Торонто
-
Все видають
-
Ми робили з простроченими в Отаві. Все тому що їм головне інформацію взяти з українського внутрішнього паспорту. Тільки копії ми мали при собі.
-
Це не проблема
-
Жінка яка писала про це хотіла писати лист, поскаржитись на Консульство в Едмонтоні бо їй відмовили в подачі на новий паспорт🙄 Якраз бо не мала при собі українського внутрішнього. Ні копій ні оригіналу.
-
Большое значение будут иметь ваши характеристики от канадцев... особенно от организаций...поэтому везде где работаете волторетите и т д спросите насчёт характеристики.это пункт 1 втех условиях что , писал выше
-
І ще одне. От тепер з id який закінчується в липні як дальше?Всі знають що документи надалі будуть дійсні тому що в країні війна. Можна зробити новий id тільки в ЄС або Україні. Але прийти в консульство з простроченим і показувати що він ніби дальше дійсний?Якось це все не логічно
-
Я 100% впевнена що можна з простроченим українським внутрішнім паспортом податись.
-
В Канаді
-
А дитина де знаходиться?
-
@nastasia_lih дякую за вашу допомогу. А чи можна якось організувати, щоб слоти також відкривалися в не робочий час. Не має можливості постійно переглядати телеграм і запис.
-
Та не хотілося б теліпатися через усю Канаду, маючи консульство в 10 хв їзди)) Але, як не вийде тут, будемо пробувати в Оттаві 😃
-
Я про це і написала вище. Бо я знаю що так і є
-
теж цікаво, але судячи з усього ніхто зараз відповіді дати не може, бо закон ще не прийняли і немає прописаних дій
-
Повинні видати бо закон немає зворотньої дії але що в них в головах то загадка.
-
Заснете. Отава-як запасний варіант🤗
-
Повірте у багатьох людей ці внутрішні паспорти в Україні, і я теж дуже добре напряглась щоб дістати копії.
-
Наскільки я розумію, відмовляти у видачі нового закордонного паспорта не мають права! Це обов'язок держави - забезпечити громадян належними документами. Можливо, в Україні при заміні ід був би штраф. Тут, за логікою, мають просто закрити на це очі. Але це за моєю логікою. Там треба знати ще, наскільки прострочений. Бо у зв'язку із ковідом теж змінювалися терміни і вимоги. Я в 2021 році вклеїла фото в 45 років, коли вже було це заборонено - треба було робити ід. Але на період карантину ця вимога змінилася, і я пройшла. Треба питати тих, хто на той момент працював у міграційній і дивитися, які розпорядження діяли на момент прострочення.
-
Цікаво, якщо податися на виготовлення паспорта до прийняття закону. Є шанси, що після прийняття - можна буде забрати виготовлений без проблем?
-
Доброго вечора,як зараз можна зробити візу дитині.Хто знає?
12 Jan 2024, 17:45
127510/447295
3 minutes ago