PR CUAET
-
І ще одне. От тепер з id який закінчується в липні як дальше?Всі знають що документи надалі будуть дійсні тому що в країні війна. Можна зробити новий id тільки в ЄС або Україні. Але прийти в консульство з простроченим і показувати що він ніби дальше дійсний?Якось це все не логічно
-
@nastasia_lih дякую за вашу допомогу. А чи можна якось організувати, щоб слоти також відкривалися в не робочий час. Не має можливості постійно переглядати телеграм і запис.
-
Повинні видати бо закон немає зворотньої дії але що в них в головах то загадка.
-
Наскільки я розумію, відмовляти у видачі нового закордонного паспорта не мають права! Це обов'язок держави - забезпечити громадян належними документами. Можливо, в Україні при заміні ід був би штраф. Тут, за логікою, мають просто закрити на це очі. Але це за моєю логікою. Там треба знати ще, наскільки прострочений. Бо у зв'язку із ковідом теж змінювалися терміни і вимоги. Я в 2021 році вклеїла фото в 45 років, коли вже було це заборонено - треба було робити ід. Але на період карантину ця вимога змінилася, і я пройшла. Треба питати тих, хто на той момент працював у міграційній і дивитися, які розпорядження діяли на момент прострочення.