PR CUAET
-
Якщо люди будуть згодні пропустити то можна отримати я сьогодні жінку пропустила вона одна лишилася
-
Это вот совет от бывалых кто уже получил Надо всё что можешь найти, все характеристики с работ, характеристики от друзей в Канаде со всех организаций где ты ходишь. Там должно написано быть что ты и твоя семья влились в общество и какие вы хорошие как всем нравитесь...это написал младший брат моего друга детства ..он с женой и ещё 5 семей все подались .. все получили кроме одной семьи ..ее дело повисло. У всех одинаковое все с оккупированной нет близких родственников нет видов на жительство и т д ...все как я писал .семья у которой были карты побыта в Польше. Зависла уже больше года....это по моему основной фактор что людям реально некуда возвращаться. .остальное все второстепенное .но это на мое мнение .но это дало результат как я написал выше. .
-
ми говоримо про різні квоти :)
-
Там дві програми. Просто айтівці і штучний інтелект От з ші квоти є але висновок отримати непросто. В мене він на руках просто
-
там є окрема супер мала квота для тих, хто не знає французької, але готовий підписатись на її вивчення.
-
Бо маю пізніше як зроблять дитині забирати паспорт
-
Особисто запитувала
-
Тільки мають бути документи про інвалідність оригінали
-
Хто має пільги то можна підійти з документами і отримати без очереді інваліди або чоловіки інвалідів.
-
Не зовсім так. Квота закінчується под візуал. Але щоб іти по штучному інтелекту треба висновок комісії що ти реально працюєш з ШІ
-
Да. Можете у них спросить, или они дают эту форму T2202
-
Бо на 14:30 був у мене запис то рімно по запису перестали видавати
-
На мій нок це 145к на рік було, що дуже малореально
-
А так кожен день
-
Крім суботи в суботу офіційно інвалідів приймають
-
А на звичайний айті там ще зарплатні моменти. 9 квартиль по зарплаті для ноку