PR CUAET
-
Так
-
Теж цікавить!
-
Пробачте за можливо дивне питання, я давно не заходила сюди) а що трапилось, останні повідомлення про слоти...невже стали з'являтися????
-
Оба просто паспорт український книжечка
-
А на каком этапе нужно платить гаверменту за заявку?
-
А мені слотів не дісталося🤔 цекатиму ще🤷♀️
-
А замовити доставку лишивши конверт можливо?
-
Дякую велике!
-
в мене наступного дня вже було рішення в аккаунті на ircc
-
Різна
-
Підкажіть будь-ласка хто як заповнює цю форму? Які редактори використовуєте? Бо з першим варіантом не було проблем, а зараз якщо заповнюєш інтерактивну форму, наприкінці після ревью пише 6 сторінок, а якщо просто натиснути print blank form напочатку, то виходить 7 сторінок. Ніби пропускає одну сторінку (
-
Вітаю, скільки ви чекали на портал 1, після того як відправили до запит на документи, ну якщо він в вас був?
-
Скажите пожалуйста причина у вас была остаться в Канаде если у вас есть 2е.гражданство какие доказательства что было у вас в кейсе?
-
Евалюация для работы и для эмиграции одинакова или тоже разнится?? Спасибо за информацию
-
Подскажите пожалуйста,в Шервуд парк можно пройти по нашим бенефитам ?которые действуют до конца этого месяца
-
Ой,не знаю. На документах не пише.🤷🏻♀️
-
Тоді витяг з дії підійде))
-
Знакомые подавались в конце сентября. В конце ноября получили approval. После этого никаких движений по заявке.
-
Мені 17, у мене тільки українське id card
-
Особисто я вже майже 3 місяці кожну годину у чат заходжу, останні дві тижні (здається так) почали кидати слоти в Едмонтоні
12 Jan 2024, 17:45
127632/448143
3 minutes ago