PR CUAET
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть мені, кому надіслати посилання🙂
-
Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля💻 Чудовий та цікавий спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення. У безкоштовний онлайн-тиждень входять: профорієнтація, захоплюючі завдання, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності 👌 Пишіть мені, кому надіслати посилання🙂
-
-
Доброго вечора. Чи може батько зробити дозвіл в нотаріуса дитині на міграцію в Україні? Тоді його перекласти і завірити.
-
Дякую Вам за відповідь
-
Ось це повідомлення
-
Подскажите пожалуйста по этой программе от канадского родственника нужно только декларация и свидетельство о рождении или ещё какие-то документы?
-
При подачі документів у переліку є довідка про місце проживання в Україні.Це яку довідку треба? Прописка є у паспорті..
-
І мені незрозуміло чому Канада намагається оподаткувати те що було зароблено і витрачено до приїзду сюди
-
можете якогось консультанта порекомендувати?
-
www.taxcycle.com/resources/help-topics/t1-personal-tax/couples-families-and-dependants/immigrants-emigrants-and-non-residents/#:~:text=The%2090%25%20Rule&text=The%20Canadian%2Dsource%20income%20reported,not%20a%20resident%20of%20Canada.
-
Так але воно нічого не пояснює з цього приводу
-
хтось подавався на ЕЕ з помічником?
-
Дякую
-
там когда вводите цифру вроде внизу появляется пояснение типа you don’t meet the 90% test
-
І витяг має бути Повний. Не Скорочений
-
Дякую
-
Я підставляв з відповідної лінії в wealthsimple.
-
Так, в установи іноземних держав
-
І зовсім не незрозуміло що це означає томущо в не залежності того чи я вводжу 10 центів чи 100 тисяч сумма не міняється
12 Jan 2024, 17:45
127732/458941
4 minutes ago