PR CUAET
-
І мені незрозуміло чому Канада намагається оподаткувати те що було зароблено і витрачено до приїзду сюди
-
можете якогось консультанта порекомендувати?
-
www.taxcycle.com/resources/help-topics/t1-personal-tax/couples-families-and-dependants/immigrants-emigrants-and-non-residents/#:~:text=The%2090%25%20Rule&text=The%20Canadian%2Dsource%20income%20reported,not%20a%20resident%20of%20Canada.
-
Так але воно нічого не пояснює з цього приводу
-
хтось подавався на ЕЕ з помічником?
-
Дякую
-
там когда вводите цифру вроде внизу появляется пояснение типа you don’t meet the 90% test
-
І витяг має бути Повний. Не Скорочений
-
Дякую
-
Я підставляв з відповідної лінії в wealthsimple.
-
Так, в установи іноземних держав
-
І зовсім не незрозуміло що це означає томущо в не залежності того чи я вводжу 10 центів чи 100 тисяч сумма не міняється
-
Кінець листопада подалися - кінець березня approved in principle
-
В кого паспорт у вигляді АйДі картки, потрібна довідка про реєстрацію
-
Це типу Канада намагається оподаткувати дохід отриманий в іншій країні зароблений до приїзду в Канаду, звучить дуже по канадські
-
Дякую!!!
-
Всім привіт , порадьте будь ласка міграційного консультанта, трохи заплутались в виборі програми , так як є кілька варіантів . Дружина та я, ми лікарі- спеціалісти з досвідом роботи в Україні і зараз працюємо в сфері охорони здоровʼя в Канаді , але на зовсім іншій позиції . Буду вдячний за поради, можливо хтось знає консультантів хто мав досвід . В будь якому випадку дякую
-
Я всеодно не зрозумів що це означає, типу якщо те що я заробив до Канади меньше 10% від всього прибутку то я підпадаю під категорію, так так воно і є але воно всерівно пише що ні
-
Договір оренди, страховий поліс, ID, договір про електропостачання, будь який документ де вказане ваше імʼя і адреса
-
Можливо хтось знає де можна зробити рентген / знімок ноги?
12 Jan 2024, 17:45
127740/458304
3 minutes ago